Hoe ga jij feliciteren?

Waar is dat feestje?

Een verjaardagsfeestje is natuurlijk niet compleet zonder vrienden en familie. En wat is er nou leuker dan ze uitnodigen op een originele manier? In een paar eenvoudige stappen maak je bij Greetz de leukste uitnodigingen helemaal zelf. Het feest kan beginnen!

Bekijk uitnodigingen

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeausturen? Bij Greetz zit je goed. Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij. We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. En uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige verrast op jouw manier.

Cadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een cadeau met naam foto te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er bijzondere verjaardagsballonnen met naam en speciale verjaardagsdranken met eigen etiket. Maar vergeet de verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op jouw manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!

Blijf op de hoogte!