Met een MyGreetz account geniet je van vele voordelen. Lees onderstaande tips en log je meteen in of registreer (GRATIS)
Ontdek het gemak van MyGreetz.


Favorieten & Opslaan

Vink op de kaarten- of productenwand het sterretje aan onder het product. Op die manier worden je producten bewaard in favorieten onder ‘Mijn Producten’ in je MyGreetz-account.

Sla je kaart op tijdens het bewerken door op opslaan te klikken, dan kun je je kaart of foto & tekstcadeau later rustig afmaken en weet je zeker dat er niks verloren gaat.


Foto's en kalender altijd bij de hand

Upload je eigen foto’s in mijn foto’s. Je kunt deze foto’s dan gemakkelijk gebruiken tijdens het maken van bijvoorbeeld een fotokaart of gepersonaliseerde mok. Altijd en overal. Zo zijn je leukste foto's dus altijd bij je!

Maak je 'kalender' compleet met alle belangrijke momenten van je vrienden en familie. Greetz houdt je vervolgens op de hoogte van deze momenten. Tip: gebruik de Facebook-knop om gemakkelijk de verjaardagen van je vrienden te selecteren.


Adresseren & Versturen

Voeg je adressen toe aan het adresboek van Greetz. Wanneer je een kaart of cadeau wilt versturen kun je heel eenvoudig het juiste adres terugvinden door te zoeken op de naam van de ontvanger.

Stuur je kaart of cadeau direct naar de ontvanger of verzend de kaarten eerst als pakketje naar jezelf zodat je, je kaarten thuis zelf kan schrijven.

Blijf op de hoogte!