Management

Maak kennis met...

Florence Schmit - General Manager

Florence is General Manager en heeft de dagelijkse leiding over Greetz. Ze houdt zich bezig met de strategie, structuur en cultuur van de organisatie. Florence heeft 25 jaar ervaring in online en e-commerce en heeft gewerkt bij o.a. Albelli en HelloFresh. Florence is een Française en heeft dan ook een master in business administration in Parijs gedaan en spreekt 3 talen vloeiend.

Jan-Willem de Smeth - Finance Director

Jan-Willem is binnen Greetz verantwoordelijk voor Finance. Voordat hij bij ons begon, werkte hij bij Heineken. Daar is hij van management trainee doorgegroeid naar verschillende functies, met Global B2B e-commerce controller als meest recente. Hij heeft Economie gestudeerd in Groningen en Berlijn en volgde de RC-opleiding aan de VU in Amsterdam. Zijn leukste Greetz-verrassing? Een ballon. Daarmee maakt hij een grote indruk op zijn drie kindjes.

Ronald van Hekezen - COO

Elke dag weer alle kaarten en cadeautjes op tijd bij de ontvanger, dat is de verantwoordelijkheid van Ronald. Hij zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is en dat de processen en systemen het team dat verrassingen maakt en inpakt op de juiste manier helpen. Ronald is al meer dan twintig jaar actief in het logistieke vak. Nadat hij zijn opleiding HTS Logistiek in Venlo had afgerond, studeerde hij Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor logistiek en operations zat er dus van jongs af aan al in.